Despre
CARNPRODLUX®

Astăzi, CARNPRODLUX este una dintre cele mai importante companii din Republica Moldova în industria de prelucrare a cărnii și se numără printre companiile de vârf care vând produse de calitate.

Adresele magazinelor
Image
image

Angajații companiei au o experiență în această industrie de peste 20 de ani. La crearea companiei, accentul principal a fost pus pe fabricarea produselor din carne de înaltă calitate, fără adăugarea de soia sau adaosuri.

Misiunea companiei Carnprodlux este de a oferi cetățenilor RM un produs decent, la un preț accesibil.

Sortimentul companiei include produse din carne de pui, carne de porc si carne de vita, precum si produse semifinite.
Producerea este dotată cu echipamente noi, europene. Toată materia primă pentru producere vine de la cei mai importanți producători din Moldova în conformitate cu toate standardele sanitare și veterinare.

În producerea de produse semifabricate se folosesc materii prime de înaltă calitate și se folosesc numai condimente naturale.

Vezi catalogul produselor
Image Image Image


Carnprodlux, fiind atât producător, cât și furnizor, lucrează întotdeauna pe o gamă de produse destinate consumatorilor și furnizează pe piață, cu ridicata și cu amănuntul carne și produse semifabricate, cu un nivel ridicat de calitate și un termen de valabilitate garantat.